Thursday, February 18, 2010

~gambar anak saudara ku...~~

anak saudara ku:


the first one:putri nur ayunaliza


the second one:farisha arianna



hello semua...niey la anak buah aku....yng first tu manis comel...yng second niey comel manis...aku pling ska tngok glagat dorang niey...slalunya anak buah aku niey msti kacau aku tngah main komputer,laptop n tngah wat keja skolah...tpi klu aku mrah bdak dua nie pon diorang buat mka sayu hati...jadi aku tk jadi nk marah.. jdi aku dukung la dorang kjap bgi dier tk kacau lgi... aku dukung,aku bgi dier tngok aper yng aku wat... lepas tu aku bgi dier(putri or icha) turun..skali aku pon tekejut pehal komputer niey...tiba2 dorang tutup C.P.U!!!!..apelagi aku geram aku turun dri kusi aku pluk dier lpas tu aku dkung2...klu jerk ank buah aku tk dtang umah jerk...aku mesti tnya mk aku, putri tk dtang ke mama??,icha tk dtang ke mama??...soalan bila ank buah aku tk dtang...yng first niey dh pndai diri tpi tk pndai jlan..dh setahun sebulan pon tk pndai lgi..yng second niey plak tk pndai merangkak tpi pndai mengnyesot2 kt lntai n diri..sembilan bulan ...oklh niey la psal ank buah aku...dn aku nk bila dorang dah bsar aku nk dorang dua niey berjaya dlam masa dpan...

amin

Wednesday, February 17, 2010

~~michael jackson~~

michael jackson:dangerous dance video


video

aku ltak tjuk nie npe??????cba krong pikirkan nape???

sbab ska ati aku la...haha,hihi,huhu,wawawa...sbnarnya aku niey mnat mj(michael jackson
)...yng aku minat, dier nyer lagu ngan joget dier..joget dier yng pling best adalah moonwalk..aku klu kt umah jerk tkpenah miss tngok concert dier kt cd..aku pon kdang2 boring jer bkak smbil joget..pling aku ska la lagu dier smooth criminal,beat it,billie jean,thriller dn sbagainyer..tpi lagu pling aku ska man in the mirror dn dangerous...video ni aku sje je ltak bgi best la aku pnya blog...aku pon tk tau nk ckap aper..klu boring jenguk2 la blog sya niey yer...klu la boring tngok blog aku niey tngok la video niey ok...bye...layannnnnnn.....

~~internet paling lembab~~

nie psal internet pling lmbab..internet paling lembab adalah internet di rmah aku...internet aku mmng lembab tk terkata..yela pkai pon internet maxis broadband..mmang la lmbab.ader orng kta tk lmbab la lmbab la.tpi orng yng ckap lmbab tu mmng pndai.....tpi kn kwan aku ader pkai internet p1wimax pnya la lju tk terkata..ini maxis broadband lmbab tak terkata..tpi klu lmbat pon sbar drpada imn...oklah nie jerk aku nk gi kt korng psal internet pling lmbab........lain kli klu nk li internet jgan bli yng lmbab ehhh....ok bye...


~~cuti tahun baru cina~~

askum....pda cina2 kopek slamt thun baru cina.....mlam smlam aku tido la kan...tiba2 pda pkul 4:30 aku dngar bunyi !!!!!powwwww!!!!!kuat giler....mlam2 pon nk main mercun...ye la kan dier pnya hari raya lntak la ekkkk...lpas je bnyi mercun henti...dngar lak anjing bising...masa tu pnya la nk bnuh jerk anjing 2....tpi tk per lntak la dier nk bising...oklah ni jer erkk.ok.....

wassalam

~~~Salam perkenalan~~

~~~Salam perkenalan~~

askum..sya izzat..slam prkenalan pada semua yng sudi menjengok dn andai ada yng sudi memberi komen...terima kasih banyak-banyak...sya dh tk der idea nk buat ayt nie..jomlah menjadi followers sya....nie bru pengenalan ye..ok nie jer.askum bye2.....

wassalam